#


Οι Κατάλογοι μας
Γεωμετρικές Υφές NEW
Βερμικουλίτης NEW
Sequoia NEW
Ενεργειακό Υαλότουβλο
Κουπόνι έκπτωσης ΜΑΘΙΟΣ
Heat Back Φορητό αερόθερμο τζακιού
Χειροποίητη επενδυτική πέτρα Cordillera
Ενεργειακά Τζάκια – Σόμπες Pellet
Τεχνητός Φράχτης Φυλλωμάτων
Τεχνητός Χλοοτάπητας
Extra Stone Glue
Δάπεδα PVC
Tουβλάκι kerabricks


Βερμικουλίτης
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων
Murexin 2011
Έκθεση BAU Μόναχο 2011
Νέο διεθνές έργο - Maritza East 1

 
Ενεργειακό Υαλότουβλο


 

Η ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε πιστή στις αρχές της για πρωτοποριακά προϊόντα που υπηρετούν τις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα τη καινοτόμο τεχνολογία "ENERGY SAVING" στα υαλότουβλα.
Με χρήση των ενεργειακών υαλότουβλων ENERGY SAVING έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε προσόψεις κτιρίων εξΆ ολοκλήρου από υαλότουβλα πετυχαίνοντας εξαιρετική μείωση στις δαπάνες για ψύξη - θέρμανση του κτιρίου, κάτι που δεν ήταν εφικτό μέχρι σήμερα.
Αυτό συμβαίνει διότι η τιμή της θερμικής αγωγιμότητας που επιτυγχάνεται με χρήση του ενεργειακού υαλότουβλου είναι U value = 1,547 W/(m²*K), η οποία υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων σχετικά με το μέγιστο επιτρεπόμενο συντελεστή Θερμοπερατότητας γυάλινων προσόψεων, που κυμαίνεται από 1,80 έως 2,20 W/(m²*K), ανά κλιματική ζώνη. Συγκριτικά, ένας μονός τοίχος από τούβλο χωρίς μόνωση με επιχρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά έχει Utm=2,34 W/(m²*K), ένας διπλός τοίχος με εσωτερική μόνωση Utd=0,50 W/(m²*K) και ένα σύγχρονο κούφωμα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακό τζάμι Uw=1.98 ? 2.6 W/(m²*K)
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που επιτρέπει το συνδυασμό αρχιτεκτονικών επιλογών υψηλής αισθητικής με βέλτιστη ενεργειακή αποτελεσματικότητα, συνεισφέροντας σε εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ.


Αθήνα, Επιδαύρου 5, 182 33 Ρέντης

Τηλ. Κέντρο: 210 4913502
Τηλεομοιοτυπία: 210 4903949

Web Page: http://www.mathios.gr

 
Θεσσαλονίκη: ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου
Ο.Τ. 49 ΔΑ
Tηλ. 2310 798050
Τηλεομοιοτυπία: 2310 798234
 


 
επιστροφήαρχή σελίδας
 
 
© 2008 mathios.gr - Οροι Χρήσης